سفارش تبلیغ
صبا ویژن

بزرگترین وبلاگ آرایش و زیبایی

این بار با نسخه های گیاهی موهای چرب تان را درمان کنید

babak asadi دیدگاه

برای درمان مو‌های چرب بهتر است از شامپوهای مخصوص همین مو‌ها که متناسب با آن‌ها ساخته می‌شوند، استفاده نمایید. همچنین می‌توانید از روش گیاهی و یکی از راه‌های زیر استفاده کنید:

اگر مو‌ها چرب باشند، به این علت است که غدد سباسه بیش از حد فعالند. فعالیت طبیعی این غدد، ترشح لایه‌ای از چربی برای محافظت از پوست در مقابل تهاجمات است.
زمانی که این غدد از کنترل خارج می‌شوند و بیش از حد فعالیت می‌کنند، تمام طول مو‌ها چرب می‌شوند. بنابراین برای بهتر کردن شرایط، همه به شستن عمیق مو‌ها اقدام می‌کنند. اما این کار اشتباه است : هر گونه حمله‌ای به پوست، غدد سباسه را تحریک می‌کند و آن‌ها هم به نوب? خود فعالیتشان را دو برابر می‌کنند.

برای درمان مو‌های چرب بهتر است از شامپوهای مخصوص همین مو‌ها که متناسب با آن‌ها ساخته می‌شوند، استفاده نمایید. همچنین می‌توانید از روش گیاهی و یکی از راه‌های زیر استفاده کنید:
1 - آب نارنج را گرفته و سپس آن را صاف نمایید. مالیدن این آب به مو‌ها، چربی‌های اضافی آن را می‌گیرد و پوست سر را نیز ضدعفونی می‌کند و همچنین مو‌ها را براق می‌نماید. بعد از مالیدن این آب و بعد از گذشت 40 دقیقه مو‌ها را خوب آبکشی کنید.

2 - گرد زنبق برای موهای چرب و روشن به عنوان شامپوی خشک به کار می‌رود. برای این کار باید اندکی گرد را به سر خود بپاشید. ده دقیقه صبر کنید سپس با دقت و قدرت مو‌ها را شانه کنید.

3 - برای چربی زدایی مو، هر دو روز یک بار، پوست سر را با جوشانده مخلوطی از گیاهان زیر مالش دهید. این جوشانده علاوه بر خاصیت چربی زدایی، مو‌ها را تقویت کرده و از ریزش آن‌ها جلوگیری می‌کند:
تخم گشنیز، بابونه، گزنه، گل ختمی، شاه تره، از هر کدام 20 گرم، در نیم لیتر آب جوشانده، بعد از صاف کردن، پوست سر را با آن مالش دهید.

4 - سر را با آب نمک و نعنا بشویید.

5 - سفیده تخم مرغ را خوب هم زده تا سفت شود و کف کند، سپس آن را به کمک یک مویی به پوست سر بمالید و بگذارید تا خشک شود، سپس مو‌ها را شانه زده تا سفیده تخم مرغ‌های خشک شده بریزد.

6 - ابتدا مقداری گل سرشوی را خمیر کرده و به سر بمالید و بعد آنرا بشویید و بعد مواد دارویی مثل مازو و چفت و یا مواد گیاهی گس که مواد مازویی دارند روی سر بمالید. بهترین کار این است که مازو را با حنا مخلوط نموده و به سر بمالید و اگر می‌خواهید حنا رنگ بدهد آن را با آب گرم مخلوط کنید.

7 - برگ چغندر را له کرده و آب آن را از برگ‌هایش خارج نمایید، این آب برای گرفتن چربی سر بسیار مفید است. پس از گذشت 2 ساعت می‌توانید مو‌هایتان را آب کشی نمایید.

8 - استفاده از لیمو و مالیدن آب تازه آن به سر باعث می‌شود که چربی سر گرفته شود و پوست نرم و شفاف شود.

9 - پوست سر را یک روز در میان با یک قاشق چایخوری، روغن عنصل به مدت یک ساعت مالش دهید و سپس با صابون معمولی مانند صابون مراغه یا با گل سرشوی اثر چربی را از بین ببرید.


کلمات کلیدی:

روش های درمان اگزما

babak asadi دیدگاه

اگزماچرا برخی از درمان‌های اگزما، نه تنها سودی ندارند، بلکه اوضاع را بدتر هم می‌کنند؟ اگزما چیست؟ اگر پوستی حساس داشته باشید درمان اگزما سخت‌تر خواهد شد. اگزما یک بیماری مزمن است و بسیاری از داروهای این بیماری در واقع چرخه خارش را طولانی‌تر و التهاب را بیشتر و سیستم ایمنی بدن را نامتعادل می‌کنند. اگزما یک بیماری سخت و خارش آن بسیار شدید است؛ به طوری که به لایه محافظ پوست آسیب خواهد رساند و پوست حساس‌تر می‌شود. گاهی خارش آنقدر شدید است که احساس می‌کنید باید فریاد بزنید. حتی خاراندن می‌تواند موجب خونریزی پوست شود. در این مقاله اطلاعاتی در مورد این بیماری به شما ارائه خواهیم کرد و روش مناسب درمان اگزما و تسکین خارش‌های وحشتناک را خواهید آموخت.
اگزما چیست؟
اگزما بیماری مزمن پوستی است که به آن درماتیت اتوپیک نیز می‌گویند. در این بیماری پوست دچار التهاب و خارش و تحریک می‌شود. به نظر می‌رسد که اغلب روی صورت، دست‌ها و پاها به وجود می‌آید؛ اما می‌تواند روی هر نقطه‌ای از بدن ایجاد شود. تخمین زده می‌شود که بیش از 30 درصد مردم امریکا از اگزما رنج می‌برند و شیوع آن در حال افزایش است. اگزما در کودکان بسیار رایج است و 20 درصد از نوزادان و یا کودکان خردسال به آن مبتلا هستند. درمان اگزما یک چالش بزرگ است، زیرا اغلب بیماری با روش‌های درمانی عود می‌کند و عوارض جانبی شیوه‌های درمان سیستم ایمنی بدن را تحت تاثیر قرار می‌دهد و در نهایت اگزما را تشدید می‌کند.

برخی از علائم ابتلا به اگزما عبارتند از: خارش و سوزش پوست، قرمزی، تاول و برآمدگی، تورم، برجستگی، پوسته‌پوسته شدن پوست. برخی از انواع اگزما، مانند اگزمای حساسیت ناشی از تماس با یک ماده تحریک کننده، در هنگام تماس باعث قرمزی، خارش و ترشح پوست می‌شوند. اگزمای شوره‌دار، می‌تواند پوست را زرد، روغنی و فلس‌دار کند. این نوع از اگزما می‌تواند در هر قسمتی از بدن به خصوص صورت به وجود بیاید. اگزما معمولا در کف دست‌ها و یا پاها به وجود می‌آید و بسیار دردناک است و در آن تاول‌های عمیق روی پوست ظاهر می‌گردد که این تاول‌ها عموما می‌خارند و می‌سوزند. در اگزمای Nammular پوست، پوسته پوسته شده و دلمه‌های دکمه‌ای شکل روی پوست ایجاد می‌شوند. از آنجا که اگزما انواع مختلفی دارد و به اشکال مختلف بروز می‌کند، بسیار مهم است که یک متخصص پوست بسیار حاذق، بیمار را بررسی کند تا معلوم شود آیا مشکل پوستی، نوعی اگزماست یا وضعیت دیگر پزشکی.

علائم اگزما
پوست خشک، ضخیم، ترک خورده و یا پوسته پوسته می‌شود.  ملتهب و قرمز است.  زخم می‌شود.
در افراد سفید پوست ممکن است ابتدا بثورات جلدی قرمز رنگ و سپس قهوه‌ای رنگ ایجاد شود.  در سیاه پوست‌ها ممکن است پوست تغییر رنگ دهد و قسمتی از پوست تیره‌تر یا روشن‌تر از قسمت‌های دیگر شود.   در نوزادان، اغلب بثوراث جلدی بر روی صورت و پوست سر، همراه با زخم ایجاد می‌شود.

دلایل ابتلا به اگزما
یافتن علت اگزما یک مشکل بزرگ است و پزشکان هنوز علت دقیق آن را نمی‌دانند. برخی معتقدند که ناشی از فعالیت بیش از حد سیستم ایمنی بدن در پاسخ به عوامل ناشناخته و محرک‌های محیط‌زیست است. اگزما اغلب در خانواده‌هایی شایع است که سابقه آلرژی و یا آسم دارند. در اینجا به برخی از دلایل احتمالی ابتلا به اگزما اشاره خواهیم کرد:  تماس با مواد خشن و یا خارش‌زا همچون پشم  آب و هوا و دمای بیش از حد گرم و یا بیش از حد سرد  حیوانات  استرس  دود سیگار  غذاهایی که باعث واکنش‌های حساسیتی می‌شوند؛ مثل گندم، لبنیات، آجیل، شکلات  مواد شیمیایی موجود در صابون و یا مواد شوینده  عطرها و اسانس‌ها  مواد شیمیایی موجود در محصولات مراقبت از پوست  لوازم آرایشی   مواد شیمیایی خانگی و سموم و …
گاه علت اگزما، غذاهای آلرژی‌زا است.
این غذاها عبارتند از: شیر، تخم‌مرغ، گندم، سویا، بادام زمینی، آجیل، مرکبات (پرتقال، لیمو و گریپ فروت)، گوجه‌فرنگی و انواع توت‌ها اگر دچار اگزمای مزمن هستید، تمام مواد غذایی را که می‌خورید، برای چند هفته یادداشت و بثوراتی را که ایجاد می‌شود، بررسی کنید و هرگونه رابطه میان رژیم غذایی و شیوع اگزما را در بدن تحت نظر بگیرید. به این ترتیب به مرور متوجه خواهید شد که چه غذاهایی موجب اگزما و یا عود آن می‌شوند.

درمان‌های خانگی
درمان اگزما با داروهای خانگی، علاوه بر اینکه ساده و کم‌هزینه است، معمولاً عوارض جانبی کمتری دارد، در اینجا به برخی از این روش‌ها که برای افراد مختلف مفید بوده است. اشاره می‌شود:
استفاده از کمپرس سرد برای تسکین خارش   نوشیدن مقدار زیادی آب (این روش بسیار مفید است)  حمام با بلغور جوی دو سر التهاب پوست را تسکین می‌دهد و یک مرطوب‌کننده عالی است.  حمام با آب ولرم که درون وام یک‌چهارم ‌فنجان جوش شیرین ریخته شده باشد.   روغن خالص و تصفیه شده شترمرغ، دارای خواص ضدالتهابی است و اگزما را درمان می‌کند.  روغن زیتون را به پوست خود بمالید و پس از چند دقیقه آن را با یک شامپوی ضدآلرژی بشویید.

درمان اگزما با تغییر در سبک زندگی
علاوه بر درمان اگزما با داروهای خانگی، برخی تغییرات ساده در شیوه زندگی می‌تواند تا حدود زیادی به کاهش علائم اگزما کمک کند.  کاهش استرس: استراحت کافی داشته باشید، تفریح کنید و به تمدد اعصاب بپردازید و افکار منفی را از خود دور کنید دوش آب گرم در رسیدن به آرامش بسیار مؤثر است.  از محصولات بهداشتی و آرایشی ضدحساسیت و ضعیف استفاده کنید. همیشه پوست خود را مرطوب نگه دارید. مرطوب‌کننده‌ها از خشکی پوست جلوگیری می‌کنند.  هوای منزل را مرطوب نگه دارید. می‌توانید از دستگاه‌های مرطوب‌کننده نیزاستفاده کنید.  15 تا 20 دقیقه بدون هیچ‌گونه کرم و یا محافظی در معرض نور خورشید قرار بگیرید و مطمئن باشید که این مدت کوتاه هیچ آسیبی به پوست شما نمی‌رساند. به این روش UV درمانی می‌گویند.  از تغییرات ناگهانی دما جلوگیری کنید؛ اگرچه شاید با وجود الگوهای متغیر آب و هوایی، کمی مشکل باشد.  لباس‌های پنبه‌ای بپوشید سعی کنید و ملحفه و روتختی شما از جنس پنبه و یا نخ باشد.  اگر خارش شما شدید بود، با جوراب و دستکش بخوابید.  از قرار گرفتن در برابر آلرژن‌های بالقوه، همچون گرد و غبار و گرده گیاهان، خودداری کنید.  از مصرف لوسیون‌ها، صابون‌های خشن و شامپو و مواد شیمیائی قوی که حاوی رنگ‌های مصنوعی، اسانس و یا مواد محرک همچون سولفات سدیم لوریل هستند، اجتناب ورزید.  از محصولات گیاهی و ضدحساسیت استفاده کنید که معمولاً عاری از هر نوع ماده تحریک‌کننده هستند.

درمان اگزما با تغذیه
برخی افراد درمی‌یابند که با تغییر رژیم غذائی می‌توانند اگزمای خود را درمان کنند؛ یکی ازاین افراد دکتر لیم اولین است که کتاب اگزما و اسرار رژیم غذائی را نیز نوشته است.  تخم‌مرغ، محصولات لبنی، شکلات، رنگ‌های مصنوعی، طعم‌دهنده‌های و غذاهای فرآوری شده را از زندگی خود حذف کنید.  میوه‌ها و سبزیجات خام بخورید و رژیم غذائی سرشار از آبمیوه و میوه داشته باشید. 60 درصد میوه و سبزیجات خام بخورید و 40 درصد آب، میوه و سبزیجات تازه  اسیدهای چرب ضروری را که در روغن ماهی، تخم‌کتان، گردو، ساردین و ماهی آزاد وجود شدارند، فراموش نکنید. بهترین نوع اسیدهای چرب امگا 3 است که می‌توانید مکمل آن را بخورید.   فراموش نکنید که مصرف بیش از حد مکمل روی موجب کمبود مس در بدن می‌شود. پروبیوتیک‌هایی همچون  اسید و فیلوس و بیفنیو‌باکتر‌ها را فراموش نکنید. این باکتری‌های مفید می‌توانند به درمان اگزما در کودکان کمک کنند.

 درمان با گیاهان داروئی
مطالعات اخیر نشان می‌دهند که طب‌سوزنی و طب گیاهی چینی می‌تواند اگزما را درمان کند. نوشیدن مخلوطی از گیاهان دارویی چینی و استحمام با آنها و استفاده از کرم‌های گیاهی، اگزما را در اکثر بیماران درمان می‌کند. چای سبز و سیاه و سفید، موجب بهبود اگزما می‌شود. علاوه بر نوشیدن، اسپری آنها بر روی پوست نیز مؤثر خواهد بود، اگرچه توصیه می‌شود دراستفاده از آنها متعادل باشید، زیرا حاوی کافئین هستند. آبلیمو، رزماری و روغن زیتون نیز مؤثرند. روغن درخت چای نیز یکی از دیگر  درمان‌های مفید اگزما است.

درمان پزشکی اگزما
در اگزمای مزمن، روش‌های فوق نه تنها کمکی نمی‌کند، بلکه بیماری عود می‌کند و روش‌های درمانی ذکر شده موجب تضعیف سیستم ایمنی بدن و عود و چرخه التهاب و افزایش استرس می‌شود. از آنجا که پژوهشگران هنوز نمی‌دانند چه چیزی منجر به اگزما می‌شود، رویکرد جامعی برای درمان آن وجود دارد که در واقع شامل تغییرات رژیم غذایی، کاهش استرس و اجتناب از عوامل آلرژی‌زا می‌شود. این موارد به درمان اگزما می‌انجامد. گاهی اوقات بدن آنقدر دچار استرس می‌شود که تمام روش‌های طبیعی رژیم غذایی و گیاهی نیز در درمان اگزما مؤثر نمی‌شود.
کرم هیدروکورتیزون که بدون نسخه نیز فروخته می‌شوند.  کرم‌های کورتیکو استروئید که استفاده از آنها عوارض جانبی شدیدی به همراه خواهد داشت و فقط باتجویز پزشک فروخته می‌شوند.
آنتی‌بیوتیک‌ها که می‌توانند باکتری‌های مفید روده رااز بین ببرند و به این ترتیب عملکرد سیستم ایمنی بدن را کاهش می‌دهند.
آنتی‌هیستامین‌ها  فتوتراپی و درمان با نور ماوراء بنفش که خطر ابتلا به سرطان پوست و پیری زودرس را افزایش می‌دهد.  مرطوب‌کننده‌ها می‌توانند مانع از خشکی پوست شده و یک لایه محافظ روی پوست به وجود آورند که این لایه از پوست در برابر مواد شیمیایی مضر محافظت می‌کند.  اگزما در کودکان بسیار شایع است و اکثر آنها تا سن سه ماهگی خود اگزما را تجربه می‌کنند و در برخی از آنها اگزما تا دوران نوجوانی باقی خواهد ماند. یکی از مؤثرترین روش‌های درمان و کنترل اگزما در نوزادان، تغذیه با شیر مادر است. حداقل شش ماه تغذیه با شیر مادر از اگزما پیشگیری کنید. خوشبختانه اگزما مسری نیست، اما در خانواده‌هایی که سابقه اگزما، حساسیت و یا آسم دارند، احتمال ابتلا به اگزما نیز وجود دارد.


کلمات کلیدی:

کاهش چین و چروک پوست با ماسک این میوه پاییزی

babak asadi دیدگاه

جالب است بدانید خرمالو، روند پیری را کند و چین و چروک صورت را تا حد بسیار زیادی از بین می برد. برای اینکار کافی است که یک عدد خرمالوی له شده را با یک عدد زرده تخم مرغ و کمی آبلیمو مخلوط کرده و آن را به صورت ماسک بر روی پوست صورت قرار دهید. 15 دقیقه صبر کنید و بعد صورت را بشویید.

این ماسک علاوه بر اینکه تاثیر چشم گیری بر بهبود چین و چروک پوست دارد، منافذ باز پوست را هم پاکسازی کرده و پوست شما را زیبا و شاداب می سازد.

باورتان نمی شود که این میوه خوش رنگ به راحتی تمامی دانه های چرب پوست را تمیز می کند.
کافی است یک عدد خرمالوی رسیده و له شده را با یک چهارم فنجان شکر قهوه ای و یک قاشق غذاخوری روغن زیتون مخلوط کرده و این ماسک را به صورت دورانی روی پوست بمالید.10 دقیقه تامل کرده و بعد صورت را با اب ولرم بشویید. این ماسک مثل یک اسکراب طبیعی، پوست را از هر گونه آلودگی به خوبی پاک خواهد کرد.


کلمات کلیدی:

4 اشتباه که زیبایی ابروهای تان را از بین می برد

babak asadi دیدگاه

شاید اشتباهات زیر را شما هم انجام دهید. مطالب زیر را بخوانید تا به زیبایی ابروهای خود بیافزایید.

همه خانم ها ابروهای پر پشت و کلفت را ترجیح می دهند. اما شاید اشتباهات زیر را شما هم انجام دهید. مطالب زیر را بخوانید تا به زیبایی ابروهای خود بیافزایید.
بند انداختن و وکس ابروها
این موارد برای صورت شما به هیچ عنوان درست نمی باشد. وکس و بند برای برداشتن مو های بدن بسیار مفید می باشد اما برای صورت شما به هیچ عنوان. این موارد باعث شلی و چروک اطراف چشم شما می شود.

ابروهای خود را دیر به دیر برمی دارید
همیشه سعی کنید هر روز یا حداکثر یک روز در میان موهای اضافی ابروهای خود را تمیز کنید. در صورت می توانید ابرو های خود را همیشه تمیز نگه دارید و نیازی به وکس و بند انداختی نداشته باشید.

ابروهای خود را تیره می کنید
همیشه سعی کنید رنگ ابرو های شما تیره تر از موهایتان نباشد. هیچگاه ابروهایتان را تیره تر و یا هم رنگ موهایتان نکنید.

همیشه از یک محصول استفاده می کنید
همیشه از یک مداد مخصوص استفاده نکنید. تعداد زیادی محصول خوب در بازار وجود دارد سعی کنید هر چند وقت یکبار محصول خود را عوض کنید. همچنین از سایه ابرو و ژل ابرو نیز نیز برای ابرو های زیباتر استفاده کنید.


کلمات کلیدی:

چگونه به صورتمان کرم بزنیم؟!

babak asadi دیدگاه

هدف از کرم زدن این است که نواحی که خشک تر هستند یا برفرض قرمزی دارند، پوسته پوسته شدند رو تشخیص دهید بخصوص در اطراف بینی و چانه. لزومی‌ندارد با کل پوست صورت یکسان برخورد کنید.

از کرم روزی که استفاده می کنید کمی‌به انگشتتان بزنید و بین انگشتان دستتان کمی‌آن را گرم کنید این کار بسیار مهم و مفید است چون باعث میشود مواد داخل کرم به دمای بدن شما برسد و کرم بهتر جذب پوستتان شود.


ابتدا قسمت‌های آسیب دیده و خشک تر را با استفاده از سر انگشتانتان کرم بزنید و از حرکات دورانی استفاده کنید.سپس کمی‌ دیگر کرم بین انگشتانتان گرم کنید و روی گونه‌ها را از پایین به بالا و با حرکات جارو مانند بمالید دقت کنید اصلا پوستتان را نکشید و حرکات بالا به پایین نداشته باشید همیشه دقت کنید که حرکات دستتان باید خلاف جهت شل شدن پوست باشد.

پیشانی را هم با حرکات دورانی خیلی نرم و ملایم کرم بزنید.بعد به آرامی‌روی گردن و و سرسینه‌ها را کرم بزنید. و اگر به پهلو همیشه میخوابید و صبح روی سینه تان رد و چین میوفتد حتما به آنجا هم کرم بزنید چون بعدها تبدیل به چروک می‌شوند.

برای چشم‌ها هم کرم دور چشم استفاده کنید. زیرا پوست اطراف چشم نازکتر است و درعین حال حرکات زیادی دارد به دلیل خندیدن و .. . با استفاده از انگشت حلقه (ضعیف ترین انگشت دست) را آغشته به کرم دور چشم کنید. به آرامی‌کرم را با ضربات آرام حدود یک سانت پایین تر چشم بزنید از گوشه داخلی به سمت گوشه بیرونی. کرم چشم خودش پخش میشود پس نزدیک خط مژه نزنید که به چشمتان برود.دور چشم را نمالید بلکه ضربه بزنید تا زمانی که کرم کاملا جذب شود


کلمات کلیدی:

<   <<   6   7   8   9   10   >>   >
?بازدید امروز: (139) ، بازدید دیروز: (48) ، کل بازدیدها: (86449)

ساخته شده توسط Rodrigo ترجمه شده به پارسی بلاگ توسط تیم پارسی بلاگ.

سرویس وبلاگ نویسی پارسی بلاگ
X بستن