سفارش تبلیغ
صبا ویژن

بزرگترین وبلاگ آرایش و زیبایی

رویش مجدد موها امکانپذیر است؟

babak asadi دیدگاه

شایع‌ترین ریزش مو، نوع ارثی است که در 50 درصد آقایان و 20 تا 30 درصد خانم‌ها دیده می‌شود و تنها داروی موثر آن هم ماینوکسیدیل است که علاوه بر توقف ریزش مو، حدود 20 تا 40 درصد افراد به رویش مجدد مو هم می‌انجامد. علاوه بر آن، داروی فیناستراید یا پروپشیا هم تا زمانی که مصرف ‌شود، آنزیم خاصی را که باعث ریزش مو می‌شود، مهار می‌کند.
آیا امکان دارد موهایی که ریخته‌اند دوباره رشد کنند؟
اول باید ببینیم موها در اثر چه مشکلی دچار ریزش شده‌اند تا بتوانیم بگوییم با رفع علت زمینه‌ای امکان حل مشکل ریزش و حتی امکان رویش مجدد مو وجود دارد یا نه. این سوال کاملا فردی است و باید پس از بررسی موهای هر فرد، به آن پاسخ داد.
 
پس با این همه تنوع در علت‌های ریزش مو، چطور محصولات مختلفی وجود دارد که ادعا می‌شود در رویش مجدد موها موثرند؟
شرکت‌ها، با علم به اینکه مردم نمی‌دانند تا علت زمینه‌ای ریزش‌مو مشخص نشود، نمی‌توان در مورد توقف ریزش یا رویش مجدد موها صحبت کرد، محصولات خود را تبلیغ و در بازار توزیع می‌کنند. اغلب این شرکت‌ها، بنا را بر علت شایع ریزش مو، یعنی ارثی‌بودن آن می‌گذارند. به هر حال تاثیر بیشتر این محصولات فقط در حد حرف است و داروها، دستگاه‌ها، شانه‌ها و قطره‌های مختلف بدون شناخت و درمان علت زمینه‌ای، باعث رویش مجدد موها نمی‌شوند.
 
برای کسانی که دچار ریزش موی ارثی هستند و هر روز شاهد خالی شدن سرشان هستند، راه‌حلی وجود دارد؟
همان راه‌های علمی و ثابت‌شده، یعنی درمان استاندارد ریزش مو که استفاده از ماینوکسیدیل و قرص فیناستراید است. اگر هم ریزش مو‌ ارثی نباشد، حتما باید به محض دچارشدن به ریزش مو، به متخصص پوست مراجعه کرد چون برخی بیماری‌های مزمن، کم‌خونی‌ها، مشکلات تیرویید، دیابت و بیماری‌های دیگر می‌توانند باعث ریزش مو شوند. اگر بیماری به موقع کشف شود، با درمان مشکل زمینه‌ای، مشکل ریزش مو هم حل خواهد شد و موهای از دست رفته‌، دوباره می‌رویند.
 
به هر حال استرس از دست دادن موها خیلی آزاردهنده‌ است. اینکه می‌گویند استرس هم باعث ریزش مو می‌شود درست است؟
بله. امروزه تحقیقات ردپای استرس‌های مزمن را در انواع بیماری‌های جسمی و روانی اثبات کرده است. به‌خصوص اینکه استرس و شیوه زندگی ناسالم می‌تواند سیستم ایمنی بدن را تضعیف کند و باعث ابتلا به بیماری‌هایی که با درگیری سیستم ایمنی بروز می‌کنند مانند لیکن‌پلان، ریزش موی سکه‌ای یا آلوپسی آره‌آتا و لوپوس شود. حتی شانس عودشان را زیاد کند و همین عود مکرر و پاسخ ندادن به درمان‌ها در بیمارانی که مدام استرس دارند، وضعیت را بدتر می‌کند و پزشک مجبور می‌شود برای بهبود ریزش مو، سیستم ایمنی را مهار کند که این کار بیمار را مستعد ابتلا به بیماری‌ها می‌کند.
 
خیلی از مصرف‌کنندگان ماینوکسیدیل، از اینکه به محض قطع مصرف این دارو دوباره موها می‌ریزد، ناراضی‌اند و به استفاده از دستگاه‌ها یا داروهای جدید به امید اثربخشی تمایل پیدا می‌کنند.
 
متاسفانه هیچ‌کدام از این روش‌ها، درمان اصلی نیستند و فقط محلول موضعی ماینوکسیدیل و قرص فیناستراید باعث توقف ریزش موها می‌شوند. شایع‌ترین ریزش مو، نوع ارثی است که در 50 درصد آقایان و 20 تا 30 درصد خانم‌ها دیده می‌شود و تنها داروی موثر آن هم ماینوکسیدیل است که علاوه بر توقف ریزش مو، حدود 20 تا 40 درصد افراد به رویش مجدد مو هم می‌انجامد. علاوه بر آن، داروی فیناستراید یا پروپشیا هم تا زمانی که مصرف ‌شود، آنزیم خاصی را که باعث ریزش مو می‌شود، مهار می‌کند. از ماینوکسیدیل باید تا آخر عمر استفاده کرد. فردی که ریزش مو دارد باید به خود بقبولاند که این ژن را به ارث برده و آنزیمی که باعث نازک شدن و ریختن موهایش شده، با این دارو مهار می‌شود. اگر این موضوع را قبول کند، استفاده از ماینوکسیدیل مانند مسواک‌زدن برایش عادی می‌شود. البته تکنیک‌های جراحی هم می‌تواند در مواردی که درمان دارویی چاره‌ساز نیست و ناحیه دهنده پشت سر تراکم خوبی دارد، مفید باشد.
 
می‌گویند تا چند سال آینده با استفاده از سلول‌های بنیادی می‌توان به کسانی که ژن ارثی ریزش مو دارند، کمک کرد. این اخبار درست است؟
این پروژه‌ها در دنیا در مرحله تحقیقات و هنوز در حد گزارش علمی‌اند و تا به مرحله درمان علمی و استاندارد برسند، زمان زیادی وجود دارد. ما هم این تحقیقات را در فاز حیوانی با همکاری پژوهشکده رویان و ISHRS روی موش‌هایی که ژن طاسی مادرزادی دارند، انجام داده‌ایم و متوجه شدیم موهای این موش‌ها درآمده است اما به هر حال اجرای فاز انسانی و تولید سلول‌های بنیادی هزینه‌بر است و در هیچ جای دنیا هنوز به نتیجه قطعی نرسیده. علاوه بر این، باید بررسی‌‌های 10 ساله و بیشتر انجام داد تا دریابیم آیا این دستکاری عوارضی خواهد داشت یا نه. خوشبختانه امروزه با روش‌های پیشرفته پیوند مو، بسیاری از انواع ریزش موهای ارثی قابل‌ درمان هستند.
 
اگر کسی تحت‌نظر پزشک تحت‌درمان اصلی ریزش مو قرار بگیرد و در کنار آن از این قطره‌ها یا دستگاه‌ها استفاده کند، تا شانس رویش موها را با این روش‌ها بیازماید، امکان دارد دچار مشکل شود؟ 
افرادی که دنبال این محصولات هستند، گمان می‌کنند درمان اصلی‌ را یافته‌اند و برای خود دردسر درست می‌کنند. درست است که یک ترکیب گیاهی ممکن‌است به رویش مجدد موها کمک کند اما نمی‌تواند مهار آنزیم را انجام دهد، پس درمان استاندارد نیست. آیا واقعا در مورد دستگاه‌هایی که ادعا می‌‌شود با گرما، خونرسانی پوست سر را بهتر و به رویش مجدد مو کمک می‌کنند، تحقیق انجام و اثر آنها اثبات شده است؟ آیا تضمینی وجود دارد که یک ترکیب گیاهی پوست فرد را دچار درماتیت نکند؟ آیا ماندگاری اثر آن روی
300-200 نفر مطالعه شده؟ قطعا نه، برخی افراد به ماینوکسیدیل هم حساسیت نشان می‌دهند و پوست سرشان خشک می‌شود. برای این گروه بلافاصله اشکال فوم‌مانند ماینوکسیدیل تجویز می‌‌شود تا به دلیل زمینه درماتیت، مشکلی برایشان ایجاد نشود.


کلمات کلیدی:

نکاتی مهم برای رنگ کردن ابرو

babak asadi دیدگاه

اولین مرحله رنگ کردن داشتن مواد مخصوص رنگ ابرو و مژه می‌باشد. این مواد دارای اکسیدان 3درصد است و مخصوص استفاده روی مناطق ظریف مانند چشم ساخته شده‌اند.
 
مواد مورد نیاز برای رنگ کردن ابروها رنگ مخصوص ابرو و برس رنگ است و بید یا ظرف شیشه‌ای کوچک که مواد را درونش مخلوط کنید و اکسیدان مخصوص ابرو که معمولا 3 می‌باشد. پنبه برای پاک کردن رنگ‌ها از روی ابرو و وازلین برای چرب کردن قسمت‌هایی که می‌خواهید رنگ نگیرند و همین طور کرم تمیز کننده آرایش که قبل از رنگ کردنبرای تمیز کردن لازم است.
سعی کنید در دمای معمولی اتاق قرار بگیرید چون رنگ در جای سرد مدت بیشتری طول می‌کشد تا عمل کند.

رنگ کردن ابرو,رنگ ابرو,رنگ ابرو و مژه
 

 
1 - با کرم پاک کننده آرایش ابروها را تمیز کنید، با گوش پاک‌کن دورادور ابرو و محلی که نمی‌خواهید رنگ کنید را با وازلین بپوشانید.
 
2 - رنگ انتخابی را حدود 1 سانتیمتر داخل بید شیشه‌ای بریزید و 3 حدود قطره اکسیدان روی آن بچکانید، مواد را با برس خوب مخلوط کنید و از قسمت کلفت ابرو خیلی سریع و با دقت تمام بزنید. طوریکه همه ابرو ها با رنگ پوشانده شود.
 
3 - دقت کنید که این رنگ خیلی سریع می‌گیرد. معمولا برای رنگهای تیره و مشکی یک دقیقه کافیست. با پنبه مرطوب ابروها را تمیز کنید تا جایی‌که دیگر پنبه رنگ نگیرد.
 
4 - بیشتر از 2-3 دقیقه رنگ را نگه ندارید برای اینکه شما براحتی می‌توانید دوباره ابروها را تیره کنید ولی روشن کردن رنگ تیره بسیار سخت می‌باشد.


کلمات کلیدی:

10 علت اصلی ریزش مو

babak asadi دیدگاه

ویتامین ها و عناصر معدنی و رژیم متعادل داشتن باعث می شود که تمام بدن و اعضای داخلی تمام کارهایی که بر عهده شان است را به خوبی انجام دهند.
 
برخی اوقات ریزش مو در اثر عارضه جانبی برخی بیماری ها بوجود می آید و هنگامی که آن مشکل سلامتی برطرف شد، ریزش مو نیز خود به خود درمان می شود. هنگامی که ریزش مو به علت شرایط و بیماری های مو باشد، از قبیل آلوپسی، دائمی می باشد.
1- مشکلات تیروئید
یکی از عوارض بیماری هاشیموتو و یا پرکاری تیروئید، ریزش مو به علت عدم تعادل هورمونی می باشد.
هورمون ها، عملکردهای بدن از قبیل رشد موها را تنظیم می کنند.
اگر درمان مناسب داشته باشید، هورمون ها دوباره به حال تعادل می رسند و رویش موها نیز مجددا شروع می شود.
 
2 - بارداری
در بارداری و زمان زایمان، هورمون ها در حال نوسان هستند و ریزش مو عارض می شود.
بعد از بارداری، برای نرمال شدن میزان هورمون ها، سه ماه زمان لازم است.
ریزش مو در زمان بارداری موقتی است و بعدا دوباره رویش مو شروع می شود.
 
3 - داروها
عوارض جانبی برخی داروها، ریزش مو می باشد.
داروهای رقیق کننده خون، داروهای خوراکی ضدبارداری، داروهای ضدافسردگی، داروهای ضدالتهاب غیراستروئیدی، سدکننده های کلسیم و بتابلوکرها همه باعث نازک شدن موها و یا کچلی می گردند.
مصرف زیاد ویتامین A و داروی رتینوئید می تواند باعث ریزش مو شود.
برخی از داروهای شیمی درمانی که برای درمان سرطان به کار می روند نیز باعث از دست دادن کل موها می گردند، اما بعد از شیمی درمانی، رویش موها مجددا آغاز می شود.
هنگامی که شما داروهایی که گفته شد را تحت نظر پزشک قطع کنید، دوباره رویش موها آغاز می شود.
 
4 - آلوپسی
آلوپسی یکی از انواع ریزش موها می باشد.
دو نوع آلوپسی وجود دارد: آلوپسی آره تا و آلوپسی آندروژنیک (آندروژنتیک).
آلوپسی باعث از دست دادن موی سر و یا از دست دادن موی تمام بدن می شود.
در اثر آلوپسی، نازک شدن موها، از دست دادن تکه ای موها و یا کچلی کامل رخ می دهد که این علائم می تواند دائمی و یا موقتی باشد.
دلایل مختلفی برای این عارضه وجود دارد که یکی از آنها مسائل ژنتیکی می باشد.
 
5 - صدمات جسمی
هنگامی که بدن تحت تاثیر فشارهای جسمی قرار می گیرد، چرخه رویش و استراحت کردن مو تخریب می شود و باعث از دست دادن مو می گردد.
هر شوکی در بدن از قبیل: تصادف کردن، جراحی کردن، سوختگی شدید و یا سخت مریض شدن می تواند فولیکول های مو را تحت تاثیر قرار دهد.
در برخی مواقع بعد از یک ماه که از شوک بدنی گذشت، ریزش و یا نازک شدن موها رخ می دهد.
 
6 - استرس های هیجانی
طلاق گرفتن ، ورشکستگی و مسائل و مشکلات مالی، از دست دادن خانه و یا از دست دادن عزیزی باعث تخریب چرخه رویش موها می گردد.
این ریزش موها موقتی است و هنگامی که استرس برطرف شد، ریزش مو نیز قطع می گردد.
 
7 - کمبودهای تغذیه ای
ویتامین ها و عناصر معدنی و رژیم متعادل داشتن باعث می شود که تمام بدن و اعضای داخلی تمام کارهایی که بر عهده شان است را به خوبی انجام دهند.
سوء تغذیه و یا رژیم های سخت داشتن باعث می شود که کمبود تغذیه ای ایجاد شود و نازک شدن و از دست دادن مو، از اشکال تکه ای تا طاسی را بوجود آورد.
 
8 - مراقبت زیاد مو
مدل مو می تواند باعث آسیب و شکستگی موها گردد و منجر به نازک شدن و از دست دان موها گردد.
بسیار زیاد شامپو زدن و یا خشک کردن موها با سشوار، کشیدن موها، دم اسبی کردن موها و یا به شدت مالیدن پوست سر باعث از دست دادن موها می گردد.
 
9 - عفونت
تعداد زیادی از عفونت ها و بیماری ها باعث ریزش موها می شوند.
عفونتی که باعث تب بالا، عفونت قارچی پوست و عفونت باکتریایی مانند سیفلیس شود، همه باعث طاسی و یا نازک شدن موها می گردد.
درمان این عفونت ها باعث رویش مجدد موها و جلوگیری از ریزش مو می گردد.
 
10 - بیماری های خودایمنی
اغلب آلوپسی آره تا (کچلی منطقه ای) وابسته به بیماری های خودایمنی می باشد.
دیابت و لوپوس، دو بیماری خودایمنی هستند که موجب از دست دادن موها می گردند.
از دست دادن موها به علت بیماری خودایمنی همیشه برگشت پذیر نمی باشد و در برخی مواقع، دائمی می باشد.
اما داروها و جراحی ترمیمی مو می تواند جبران‌کننده هر نوع ریزش مو باشد


کلمات کلیدی:

پاکسازی پوست با بخور

babak asadi دیدگاه

یکی از روش های سالم برای پاکسازی پوست، استفاده از بخور به صورت ساده یا همراه با عصاره های گیاهی است که طی آن منافذ پوست باز و به صورت سطحی و عمقی پاک شده و باعث خون رسانی بهتر به پوست می شود.
آلودگی ها، چربی ها و سلول های شاخی از سطح پوست تمیز می شود و پوست مرطوب شده که این رطوبت خود مانع ایجاد چین و چروک ها می شود.


پاکسازی پوست , مرطوب شدن پوست , ایجاد چین و چروک
 

 
 
? بخور گل ختمی و بابونه
این بخور علاوه بر این که باعث تمیزی و مرطوب شدن پوست می شود، باعث ضدعفونی و روشن شدن و شادابی پوست نیز می شود.
برای این کار مقداری گل ختمی و گل بابونه (گل ختمی دو برابر گل بابونه) را در ظرف آب جوش بریزید و سپس اجازه دهید تا با حرارت ملایم دم بکشد.
در ظرف را بردارید و یک پارچه روی سر خود و ظرف بیندازید و با کمک انگشتان پوست صورت را ماساژ دهید.
بهترین کاری که می توان بعد از این بخور علاوه بر استفاده از انواع ماسک ها انجام داد، استفاده از روغن زیتون و در صورت داشتن جوش در صورت، استفاده از آب لیموترش است که به کمک پنبه آنها را روی پوست بمالید و پس از 30 دقیقه صورت را با آب ولرم بشویید.
 
? بخور زنجبیل
این بخور علاوه بر این که باعث تمیزی و شادابی پوست می شود، برای دستگاه تنفسی نیز بسیار مفید است. برای این منظور جوشانده غلیظ و بسیار گرم آن استفاده می شود که با انداختن پارچه یا لحاف بر سر، بخار آن را استنشاق کرده و در همان حال پوست صورت را ماساژ دهید و سپس با یک حوله تمیز پوست را تمیز کنید.
این نکته را هم بدانید که پس از بخور دادن می توانید با نوک انگشتان و یک دستمال، جوش های سرسفید و سرسیاه خود را با فشار خالی کنید، ولی نکته مهم آن است که پس از عمل بخور چون منافذ پوست باز می شوند و سر جوش ها نیز باز خواهد شد، بهتر است که برای تنگ کردن این منافذ پس از اتمام کار، از خیار رنده شده یا لیموترش تازه کمک بگیرید و به صورت ماسک روی پوست قرار دهید.
دقت کنید در صورتی که به گیاه خاصی حساسیت دارید، از بخور آن نوع گیاه نیز نمی توانید و نباید استفاده کنید. همچنین هنگام بخور دادن مواظب باشید که بخار پوست شما را نسوزاند.
پاکسازی پوست , مرطوب شدن پوست , ایجاد چین و چروک
 

? کمپرس
علاوه بر روش بخور از روش کمپرس نیز بویژه برای پوست های خشک و حساس می توان استفاده کرد. برای کمپرس همانند بخور آب را بجوشانید و پودر گیاه را به آن اضافه کنید. بعد از پنج دقیقه محلول مذکور را صاف کرده و حوله تمیزی را به این محلول آغشته کنید و این حوله را پنج تا ده دقیقه روی پوست صورت خود قرار دهید.
یادتان باشد که دو سوراخ برای جای چشم ها در حوله باز کنید.


کلمات کلیدی:

این کارها را انجام دهید تا جوش نزنید!

babak asadi دیدگاه

مسلما" میلیونها محصول برای درمان جوش در داروخانه ها وجود دارد اما تعداد زیادی روش خانگی نیز برای درمان جوشها وجود دارد . در اینجا چند روش موثر و مفید که شما می توانید برای جلوگیری از جوش زدن بکار بگیرید ذکر می کنیم
دستورالعمل :


1 - از خوردن شکر ، غذاهای سرخ شده و چربی های مضر مثل مارگارین و روغن های گیاهی خودداری کنید.


 


2 - در هر روز حداقل 8 لیوان آب بنوشید ، مصرف مواد فیبردار را افزایش دهید و مقدار زیادی میوه،سبزیجات تازه و غلات در رژیم غذایی خود بگنجانید.


 


3 - ویتامینها و مکملهای مفید را به رژیم غذایی خود اضافه کنید . برای مثال مصرف ویتامین A و زینک به درمان لکه ها ، کاهش التهابات و کاهش اثرات آندروژنی هورمونی کمک می کند و ویتامین B6 به کاهش و کنترل آکنه های قبل از قاعدگی کمک می کند .


 

4 - به جوشهای خود روغن درخت چای بمالید تا باکتریها کشته شوند و التهابات کاهش یابند.


5 - بطور منظم ورزش کنید . عرق کردن به دفع سموم بدن کمک می کند و در نتیجه جوشها کاهش می یابند.


6 - مقدار مصرف مواد غذایی دارای امگا 3 را در رژیم غذایی خود افزایش دهید و تا آنجایی که می توانید ماهی مصرف کنید.


7 - مصرف نوشیدنیهای دارای کافئین ، شکلات و نوشابه های گازدار را کاهش دهید زیرا اینها ممکن است باعث تشدید آکنه و التهابات پوستی شوند


کلمات کلیدی:

<   <<   891   892   893   894   895   >>   >
?بازدید امروز: (99) ، بازدید دیروز: (283) ، کل بازدیدها: (86901)

ساخته شده توسط Rodrigo ترجمه شده به پارسی بلاگ توسط تیم پارسی بلاگ.

سرویس وبلاگ نویسی پارسی بلاگ
X بستن